Προλάβετε και κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Amnesia: A Machine for Pigs

Μέσα από το ψηφιακό κατάστημα του GOG
06 Ιουνίου 2023 12:51
Προλάβετε και κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Amnesia: A Machine for Pigs

Η προσφορά του GOG για αυτή την εβδομάδα περπατάει σε ακραία horror μονοπάτια καθώς χαρίζει το Amnesia: A Machine For Pigs. Πρόκειται για το ιδιαίτερο έμμεσο sequel του "Amnesia: A Dark Descent" που είχε κάνει πάταγο το 2010 δια χειρός της Frictional Games, η οποία για το "A Machine for Pigs" του 2013 συνεργάστηκε με το ταλαντούχο indie στούντιο, thechineseroom, υπεύθυνοι για το "Dear Esther". 

Το Amnesia: A Machine for Pigs διαδραματίζεται στο 1899 με πρωταγωνιστή έναν πλούσιο βιομήχανος τον Oswald Mandus, ο οποίος ξυπνάει στο κρεβάτι του με πυρετό ενώ ταλανίζεται από εφιάλτες με μια διαβολική μηχανή. Ξυπνάει σε έναν εφιαλτικό κόσμο απομονωμένος και το μόνο που γνωρίζει είναι πως τα παιδιά του βρίσκονται σε κίνδυνο και πως μόνο αυτός μπορεί να τα σώσει. 

Αν κατεβάσετε τον τίτλο όσο διαρκεί η προσφορά τότε μπορείτε να τον κρατήσετε για πάντα στην ψηφιακή σας συλλογή. Ωστόσο, η προσφορά διαρκεί μόνο για 72 ώρες και συγκεκριμένα από σήμερα 6 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος, μέσα από το κατάστημα του GOG. Σημειώστε πως για να το κατεβάσετε θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο GOG.com

Κατεβάστε το Amnesia: A Machine for Pigs πατώντας εδώ.