Zelda: Tears of the Kingdom - Το τελευταίο trailer κάνει το hype να χτυπήσει κόκκινο

Η νέα ματιά στο sequel του Breath of the Wild είναι και η πιο αποκαλυπτική
13 Απριλίου 2023 17:31
Zelda: Tears of the Kingdom - Το τελευταίο trailer κάνει το hype να χτυπήσει κόκκινο

Η Nintendo πιστή στην υπόσχεσή της κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer του Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο ανεβάζει το hype καθώς απέχουμε πλέον λιγότερο από ένα μήνα πριν την μεγάλη του κυκλοφορία. Η νέα ματιά στον τίτλο είναι χορταστική, επική και αρκετά αποκαλυπτική σε σχέση με τα προηγούμενα trailer, ειδικά όσον αφορά το story. 

Στα σχεδόν 4 λεπτά που διαρκεί, η Nintendo μας προσκαλεί στο έδαφος της Hyrule, αλλά και τους καταγάλανους ουρανούς της. Εκεί όπου τα Sky Islands κρύβουν πολλά μυστήρια, με νέες δυνάμεις και ικανότητες για τον Link, ο οποίος θα αντιμετωπίσει πολλούς καινούργιους εχθρούς, όπως έναν εμπνευσμένο από την κινεζική μυθολογία, που θυμίζει πίθηκο και έναν τρικέφαλο δράκο.

Για ακόμη μια φορά, τα ατόφια gameplay πλάνα του με τον απέραντο κόσμο να ξεχύνεται μπροστά στον Link, κόβουν την ανάσα. Το ίδιο εντυπωσιακοί είναι και οι ευφάνταστοι τρόποι που θα μπορούν οι παίκτες να μετακινηθούν στη Hyrule και να ανακαλύψουν τα μυστικά της, όπως με τα abilities "Ultrahand" και "Ascend". Το κερασάκι στην τούρτα αυτού του πανέμορφου trailer βάζει η επιστροφή του Ganondorf αλλά και η πριγκίπισσα Zelda. 

Δείτε το τελικό trailer του Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: 

Τον προηγούμενο μήνα η Nintendo παρουσίασε ένα εκτενές 10 λεπτών gameplay βίντεο, με την αφήγηση του Eiji Aonuma, που έδειξε πολλά από τα παικτικά highlights του "Tears of the Kingdom, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

To The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαίου 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.