Ετοιμαστείτε! Αύριο το τελευταίο trailer του Zelda: Tears of the Kingdom

Για να κορυφώσει την ανυπομονησία
12 Απριλίου 2023 17:45
Ετοιμαστείτε! Αύριο το τελευταίο trailer του Zelda: Tears of the Kingdom

Απομένει περίπου ένας μήνας για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και τώρα η Nintendo έρχεται να δώσει μια ακόμη γερή τονωτική ένεση στο hype.

Αναλυτικότερα, ο ιαπωνικός κολοσσός ανακοίνωσε πότε θα δει τα φώτα της δημοσιότητας το τρίτο και τελευταίο trailer του παιχνιδιού. Αυτό, λοιπόν, θα έχει διάρκεια περίπου τρία λεπτά και θα γίνει διαθέσιμο αύριο, Πέμπτη 13 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα παρουσιάσει το trailer, αφού η λιτή ανακοίνωση της Nintendo δεν περιλάμβανε περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε έναν συνδυασμό από ολοκαίνουργια gameplay πλάνα και νέα αποσπάσματα από cutscenes. Φυσικά, δεν είναι απίθανο το trailer να περιλαμβάνει και σκηνές που πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ως spoilers, κάτι για το οποίο θα σας ενημερώσουμε στο σχετικό μας δημοσίευμα.

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη μεγάλη αποκλειστικότητα του Switch.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Ταυτόχρονα στην αγορά θα έρθει και μια συλλεκτική έκδοση της υβριδικής κονσόλας, καθώς και διάφορα περιφερειακά, όλα στα χρώματα του νέου Zelda.

Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσατε περισσότερα για τα νέα abilities που θα προσθέσει το sequel και να δείτε ξανά την πρόσφατη gameplay παρουσίαση πατώντας εδώ.