Dead Island 2: Δείτε αν το PC σας μπορεί να το τρέξει!

Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος
11 Απριλίου 2023 21:13
Dead Island 2: Δείτε αν το PC σας μπορεί να το τρέξει!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Dead Island 2, του ολοκαίνουργιου κεφαλαίου της open world σειράς, το οποίο πολλοί πίστευαν ότι δε θα έβγαινε ποτέ! Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η Deep Silver έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις τελικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες. Αυτές έχουν να κάνουν με τον τεχνικό τομέα του τίτλου.

Αναλυτικότερα, η εταιρία μοιράστηκε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις που θα πρέπει να πληροί ο υπολογιστής σας, για να προσφέρει μια ικανοποιητική gaming εμπειρία. Αυτές μοιάζουν σχετικά βατές για τις περισσότερες σύγχρονες συνθέσεις, με μια GTX 1060 ή αντίστοιχη κάρτα γραφικών να επαρκεί για να μπορεί να τρέξει ο τίτλος. Φυσικά, όποιος θέλει υψηλές αναλύσεις και τερματισμένα εφέ θα πρέπει να έχει πολύ ικανότερο σύστημα, με την ομάδα ανάπτυξης να προτείνει την πανίσχυρη RTX 3090 για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε 4K με 60FPS.

Αξίζει να σημειωθεί πως ταυτόχρονα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα framerates των εκδόσεων των κονσολών. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Οι απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης του Dead Island 2:

Η απόδοση των εκδόσεων των κονσολών του Dead Island 2:

PlayStation 5/Xbox Series X|S – 60 FPS

PlayStation 4/Xbox One – 30 FPS


Για την ιστορία, το Dead Island 2 το γνωρίσαμε το 2014, με ομάδα ανάπτυξης την Yager Development. Ένα χρόνο αργότερα, το στούντιο εγκατέλειψε το project. Το 2016 η Sumo Digital πήρε το τιμόνι της ανάπτυξης του διάσημου franchise, αλλά τελικά το παιχνίδι βρέθηκε στα χέρια της Dambuster Studios το 2019.

Το Dead Island 2 υπόσχεται ανανεωμένο gameplay σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, από το Beverly Hills ως τις ακτές. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από έξι διαφορετικούς χαρακτήρες και να πετσοκόψετε ζόμπι χρησιμοποιώντας μια τεράστια ποικιλία από όπλα, όπως σπαθιά και σφυριά, μέχρι αρκετά πιο ευφάνταστες επιλογές.