Παίκτης του CS:GO σκότωσε ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα με μία μόνο σφαίρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το AWP
11 Απριλίου 2023 08:44
Παίκτης του CS:GO σκότωσε ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα με μία μόνο σφαίρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο του Counter-Strike: Global Offensive, στο οποίο ένας παίκτης σκότωσε ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα με μία μόνο σφαίρα. Έχουμε δει στο παρελθόν να συμβαίνουν παρόμοια σκηνικά στο γνωστό παιχνίδι της Valve και αυτό είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό κατόρθωμα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Το βίντεο έγινε viral μέσα από το subreddit του CS:GO και δημοσιεύτηκε από τον χρήστη με την ονομασία, njhypeisdad. Το clip που θα δείτε παρακάτω δείχνει έναν παίκτη από τους Counter Terrorists να σκοτώνει και τους πέντε παίκτες των Terrorists με μία μόνο σφαίρα, χρησιμοποιώντας το γνωστό όπλο AWP.

Το match αυτό έγινε στον γνωστό χάρτη ονόματι “Inferno”, με τον παίκτη να ρίχνει αρχικά μία χειροβομβίδα προς μία κατεύθυνση και στη συνέχεια να βγάζει το AWP και να ρίχνει μόνο μία σφαίρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτώσει και τα πέντε μέλη της αντίπαλης ομάδας και το βίντεο να γίνεται viral στο Reddit με περισσότερα από 17.000 upvotes.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι η Valve ετοιμάζει το Counter-Strike 2, το οποίο υπόσχεται να φέρει πολλές αλλαγές στο gameplay, στα γραφικά και στα physics. Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στα physics των smoke grenades, μιας και ο καπνός θα έχει πλέον 3D υπόσταση στο χώρο και θα αλληλοεπιδρά με τα αντικείμενα, τους παίκτες, τα όπλα, τους φωτισμούς κ.ο.κ.

Το Counter-Strike 2 υπόσχεται μάλιστα και πιο καθαρούς, φωτεινούς και γενικά καλύτερους χάρτες. Η Valve έχει ενσωματώσει απείραχτους στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι τους κλασικούς χάρτες που έχετε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να έχετε απομνημονεύσει. Ωστόσο, ταυτόχρονα έχει ετοιμάσει και φρεσκαρισμένες εκδόσεις των λατρεμένων χαρτών που φτιάχτηκαν ξανά από το μηδέν με όλα τα χαρακτηριστικά της νέας μηχανής γραφικών. 

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

AWP 5k - 1 bullet
by u/njhypeisdad in GlobalOffensive