Gamescom 2023 - Opening Night Live: Μάθαμε πότε θα γίνει το ευρωπαϊκό σόου του Geoff Keighley

Ραντεβού στην Κολωνία δίνει ο διάσημος διοργανωτής και παρουσιαστής
06 Απριλίου 2023 19:05
Gamescom 2023 - Opening Night Live: Μάθαμε πότε θα γίνει το ευρωπαϊκό σόου του Geoff Keighley

Εκτός του Summer Game Fest τον Ιούνιο στο Λος Άντζελες που θα είναι η "νέα Ε3", ο Geoff Keighley δίνει ραντεβού δυο φορές μέσα στο καλοκαίρι με τους απανταχού gamers. Ο λόγος για το καθιερωμένο πλέον Opening Night Live! της Gamescom εκεί όπου ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για το ευρωπαϊκό κοινό, καθώς το event διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας. 

Τώρα, ο Keighley μέσα από το Twitter του ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού Opening Night Live! στη Gamescom 2023 που θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου, απευθείας από το showfloor της Κολωνίας. Ακόμη βέβαια δεν μάθαμε την ακριβής ώρα διεξαγωγής του σόου, αλλά είναι κάτι που θα γνωστοποιηθεί αργότερα. Ο Keighley μάλιστα έγραψε ότι "είμαι ενθουσιασμένους που θα επιστρέψω στην Κολωνία μαζί με τους fans και την βιομηχανία, για να κάνουμε stream όλα τα νέα των videogames απευθείας σε εσάς.

Η έκθεση της Gamescom φέτος θα ξεκινήσει μια μέρα μετά, δηλαδή στις 23 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα. 

Το περσινό πλούσιο σε ανακοινώσεις σόου διήρκησε πάνω από δύο ώρες και παρέλασαν από αυτό 35 νέα και γνωστά παιχνίδια με reveal trailers και gameplays. H διοργανώτρια εταιρία Koelnmesse και η German Games Industry Association είχαν ανακοινώσει από τον Μάρτιο ότι για το 2023 υπέγραψαν συμμετοχή περισσότερες εταιρίες και συγκεκριμένα 10% πάνω από την περσινή χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας έδωσαν το παρών πέρυσι οι Microsoft με το Xbox, η 2Κ, η Warner Games, η Sega και η Ubisoft. Η Sony με το PlayStation, όπως συνηθίζει, έλειπε για ακόμη μια χρονιά, με την τελευταία της εμφάνιση στην Κολωνία να είναι το 2019, πριν την πανδημία. 

Φυσικά οι Unboxholics θα καλύψουν πλήρως όλα όσα θα συμβούν στην Gamescom 2023, για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις συναρπαστικές ανακοινώσεις.