Καθυστερεί το Atlas Fallen – Το εντυπωσιακό RPG των δημιουργών Lords of the Fallen

Ευτυχώς όχι για πολύ
29 Μαρτίου 2023 15:38
Καθυστερεί το Atlas Fallen – Το εντυπωσιακό RPG των δημιουργών Lords of the Fallen

Όχι, το Atlas Fallen δε θα χάσει το 2023, αλλά οι παίκτες που το είχαν βάλει στο μάτι θα χρειαστεί να κάνουν μερικούς ακόμη μήνες υπομονή.

Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως το νέο πόνημα του γερμανικού στούντιο που μας έχει χαρίσει τα Lords of the Fallen και The Surge αναμένεται στις 16 Μαΐου. Ωστόσο, τα σχέδια της ομάδας ανάπτυξης άλλαξαν, αφού εν τέλει οι developers διαπίστωσαν πως θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.

Πλέον, λοιπόν, το Atlas Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου, με το στούντιο να επισημαίνει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

Ο στόχος μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη A-RPG εμπειρία σε ένα μοναδικό περιβάλλον, με συναρπαστικό gameplay και τη δυνατότητα πλήρους seamless co-op με έναν φίλο. Θα θέλαμε πολύ να δώσουμε στο παιχνίδι λίγο επιπλέον χρόνο, ο οποίος θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή έκδοση του Atlas Fallen.

Για να το πετύχουμε αυτό, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την παγκόσμια κυκλοφορία του για τις 10 Αυγούστου 2023. Ζητάμε συγγνώμη για αυτή την απογοητευτική είδηση.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα έρθει φυσικά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα από την πλατφόρμα του Steam. Όσοι προβούν σε ψηφιακή προ παραγγελία του τίτλου θα λάβουν και το DLC πακέτο “The Ruin Rising Pack,” το οποίο θα περιλαμβάνει armor και gauntlet skins, μοναδικά essence stones, έναν αποκλειστικό coop indicator και άλλα καλούδια.

Παρακάτω θα βρείτε το πιο πρόσφατο gameplay trailer του.