CS:GO - Νέο απίστευτο ρεκόρ για τον τίτλο καθώς οι gamers επιστρέφουν ενόψει Counter-Strike 2

Διέλυσε ξανά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο steam
26 Μαρτίου 2023 23:04
CS:GO - Νέο απίστευτο ρεκόρ για τον τίτλο καθώς οι gamers επιστρέφουν ενόψει Counter-Strike 2

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Counter-Strike 2 οι gamers και οι λάτρεις του FPS franchise της Valve επιστρέφουν κατά χιλιάδες στο Counter-Strike: Global Offensive τα τελευταία 24ωρα, με σκοπό να ακονίσουν ξανά το muscle memory τους. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ανεξάρτητου tracker στατιστικών SteamDB, το CS:GΟ μέτρησε 1.507.212 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam στις 25 Μαρτίου, αριθμός που έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ όλων των εποχών για περίπου 100.000 παίκτες. Πρακτικά δηλαδή τριπλασίασε τα νούμερά του από το δεύτερο πιο δημοφιλές παιχνίδι του Steam, τη DOTA 2 που μέτρησε 667.348 παίκτες την ίδια περίοδο. 

Για αυτά τα νούμερα ευθύνεται φυσικά το γεγονός ότι το Counter-Strike 2 αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι ως δωρεάν αναβάθμιση του CS:GO, αλλά και η ελπίδα κάποιων παικτών να αποκτήσουν τα πολυπόθητα invites για τη beta του CS2. 

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο anti-cheat σύστημα του Counter-Strike 2 που θα κόβει απότομα τον αέρα των cheaters. 

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη beta του CS 2, πρέπει να τηρείτε αυτά τα κριτήρια όπως αποκάλυψε η Valve. Το CS 2 υπόσχεται πολλές βελτιώσεις χάρη στη Source 2 Engine όπως πλήρως ανανεωμένους χάρτες, πλουσιότερα και καλύτερα γραφικά, dynamic smoke στις χειροβομβίδες και άλλα πολλά. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για τα αντικείμενά σας, αυτά θα μεταφερθούν από το CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) στο καινούργιο.

Δείτε περισσότερα βίντεο για το Counter-Strike 2, σχετικά με τους χάρτες, το αλλαγμένο gameplay και το tick rate, πατώντας εδώ.

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.