ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Counter-Strike 2 είναι γεγονός - Δείτε τα πρώτα βίντεο!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
22 Μαρτίου 2023 18:50
ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Counter-Strike 2 είναι γεγονός - Δείτε τα πρώτα βίντεο!

Όχι, δεν είναι φάρσα. Η Valve ανακοίνωσε και επίσημα το Counter-Strike 2, το οποίο έρχεται το καλοκαίρι πλήρως ανανεωμένο με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά και γραφικά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς πρόσφατα, οι φήμες που ακούγαμε τις τελευταίες εβδομάδες βγήκαν αληθινές.

Μάλιστα, η Valve έδωσε στη δημοσιότητα και τρία βίντεο, στα οποία σάς παρουσιάζει μερικές σημαντικές αλλαγές που έκανε στο Counter-Strike 2. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η ομάδα ανάπτυξης φτιάχνει το παιχνίδι με τη νέα μηχανή γραφικών Source Engine 2, για να στέκεται επάξια το παιχνίδι στο σήμερα.

Επιπροσθέτως, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στους gameplay μηχανισμούς και όχι μόνο. Το Counter-Strike 2 αφήνει πίσω του το tick rate, με sub-tick ενημερώσεις για κάθε κίνηση του παίκτη. Αυτό σημαίνει πως ό,τι βλέπετε στην οθόνη συμβαίνει πραγματικά και στο multiplayer παιχνίδι.

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στα physics των smoke grenades, μιας και ο καπνός θα έχει πλέον 3D υπόσταση στο χώρο και θα αλληλοεπιδρά με τα αντικείμενα, τους παίκτες, τα όπλα, τους φωτισμούς κ.ο.κ. Το Counter-Strike 2 υπόσχεται μάλιστα και πιο καθαρούς, φωτεινούς και γενικά καλύτερους χάρτες. Η Valve έχει ενσωματώσει απείραχτους στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι τους κλασικούς χάρτες που έχετε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να έχετε απομνημονεύσει. Ωστόσο, ταυτόχρονα έχει ετοιμάσει και φρεσκαρισμένες εκδόσεις των λατρεμένων χαρτών που φτιάχτηκαν ξανά από το μηδέν με όλα τα χαρακτηριστικά της νέας μηχανής γραφικών.

Δείτε τα πρώτα βίντεο του Counter-Strike 2:

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.