Αυτό το βίντεο δεν είναι πραγματικό - Είναι από horror παιχνίδι που θα σας φρικάρει!

Και οι developers προκαλούνε τους παίκτες
13 Μαρτίου 2023 14:25
Αυτό το βίντεο δεν είναι πραγματικό - Είναι από horror παιχνίδι που θα σας φρικάρει!

Ολοκαίνουργια πλάνα από το άκρως ρεαλιστικό horror παιχνίδι που είχε γίνει viral και πέρυσι για τα γραφικά του, μόλις δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος γίνεται για το Paranormal Tales, το οποίο εκ πρώτης όψεως έχει μπερδέψει αμέτρητους χρήστες των social media, αφού τα πλάνα του μοιάζουν σχεδόν σαν αληθινό βίντεο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην προοπτική, η οποία είναι αντίστοιχη με αυτή που έχουν οι action κάμερες που κουβαλάνε πολλές φορές οι airsoft παίκτες ή οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, αντί η κάμερα να βρίσκεται στο κεφάλι του χαρακτήρα, όπως στα Call of Duty για παράδειγμα, είναι τοποθετημένη στο κέντρο του σώματος, με κατάλληλα εφέ αλλοίωσης των χρωμάτων και της εικόνας, για να μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο με πλάνα από GoPro κάμερα.

Φυσικά, αυτή επιλογή των δημιουργών δεν είναι τυχαία, αφού η horror εμπειρία βασίζεται σε πλάνα πραγματικών καμερών που έχουν βρεθεί, με τους παίκτες να βιώνουν τις φρικαλέες ιστορίες ανθρώπων που χάθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως για τα εντυπωσιακά γραφικά του τίτλου είναι υπεύθυνη η Unreal Engine 5, ενώ οι δημιουργοί δηλώνουν ότι αντλούν έμπνευση και από το θρυλικό P.T. του Hideo Kojima.

Ακολουθεί το νέο gameplay βίντεο:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιοι οι developer προωθούν το παιχνίδι προκαλώντας τους παίκτες να το προσθέσουν στο Wishlist τους, «αν τολμάνε». Το Paranormal Tales αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Σε περίπτωση, λοιπόν, που όντως τολμάτε και θέλετε να το βάλετε στο «ραντάρ σας», μπορείτε να το προσθέστε στη Wishlist σας μέσα από το link που ακολουθεί.