Αυτό το horror παιχνίδι έχει φρικάρει τα social media με το πόσο ρεαλιστικό δείχνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι developers προειδοποιούν: «Αντέχετε να το δείτε;»
26 Οκτωβρίου 2022 13:23
Αυτό το horror παιχνίδι έχει φρικάρει τα social media με το πόσο ρεαλιστικό δείχνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για ένα άγνωστο indie παιχνίδι που κατάφερε να γίνει viral, αφού χρησιμοποιούσε μια ιδιαίτερη προοπτική, σαν τις action κάμερες που κουβαλάνε πολλές φορές οι airsoft παίκτες ή οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ.

Τώρα, ένα ακόμη τύπου ‘body cam’ παιχνίδι άρχισε να συζητιέται έντονα στα social media. Ο λόγος γίνεται για το Paranormal Tales, μια horror εμπειρία που βασίζεται σε πλάνα καμερών που έχουν βρεθεί, με τους παίκτες να βιώνουν τις φρικαλέες ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν. Το αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που ο τίτλος αναπτύσσεται μόνο από δύο άτομα, καταφέρνει να μοιάζει τρομερά ρεαλιστικός.

Αυτό το οφείλει στην κάμερά του, η οποία αντί να βρίσκεται στο κεφάλι του χαρακτήρα, όπως στα Call of Duty για παράδειγμα, είναι τοποθετημένη στο κέντρο του σώματος, με κατάλληλα εφέ αλλοίωσης των χρωμάτων και της εικόνας, για να μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο με πλάνα από GoPro κάμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τον player που ακολουθεί, το αποτέλεσμα πέρα από ρεαλιστικό είναι και άκρως τρομακτικό. Έτσι, οι ίδιοι οι developer προειδοποιούν και συγχρόνως προκαλούν τους παίκτες αν αντέχουν να δουν όλα τα πλάνα του Paranormal Tales.

Το viral βίντεο του horror παιχνιδιού Paranormal Tales:

Το Paranormal Tales αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2023 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Σε περίπτωση που θέλετε να το βάλετε στο «ραντάρ σας», μπορείτε να το προσθέστε στη wishlist σας μέσα από το link που ακολουθεί…αν τολμάτε!