Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Θύμα hackers έπεσαν οι δημιουργοί του S.T.A.L.K.E.R. 2 - Προειδοποιούν και για leaks

Η ουκρανική εταιρία ανάπτυξης εξέδωσε ανακοίνωση “δείχνοντας“ τους υπαίτιους

Κυριάκος Στεργιάδης
Κυριάκος Στεργιάδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Θύμα hackers έπεσαν οι δημιουργοί του S.T.A.L.K.E.R. 2 - Προειδοποιούν και για leaks

Θύμα επίθεσης από hackers έπεσε η GSC Game World, η ουκρανική εταιρία υπεύθυνη για την ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, μήνες πριν κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο survival FPS. 

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το ουκρανικό στούντιο ανάπτυξης αναφέρει πως υπήρξε παραβίαση του λογαριασμού ενός developer της και μέσα από αυτόν κατάφεραν να αποκτήσουν και δεδομένα της. Παρακινεί τους fans των S.T.A.L.K.E.R. να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του sequel, αλλά και να προσέχουν στο διαδίκτυο για τυχόν εικόνες ή πλάνα που μπορεί να έχουν διαρρεύσει εξαιτίας του χακαρίσματος

Advertisement

Τονίζει δε ότι οτιδήποτε υλικό δει ο κόσμος και έχει διαρρεύσει θα είναι παλιό και υλικό υπό ανάπτυξη (work-in-progress). Μάλιστα, κάνει λόγο πως την ευθύνη έλαβε μια κοινότητα hackers σε ρωσικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κιόλας απειλούν την GSC Game World με διαρροή των δεδομένων, εκφοβίζοντάς τους αλλά και ζητώντας λύτρα. 

Οι Ουκρανοί developers κάνουν λόγο πως συνεχώς όλον αυτόν τον καιρό έχουν γίνει στόχος επιθέσεων, hacks και άλλων αποπειρών για να βλάψουν την κοινότητα του παιχνιδιού, αλλά και την φήμη της GSC Game World.  

Ακολουθεί το σχετικό tweet των δημιουργών του S.T.A.L.K.E.R. 2: 

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για το PC και στα Xbox Series X|S. Μάλιστα, ο τίτλος θα βρίσκεται διαθέσιμος από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass. Δείτε παρακάτω το νεότερο gameplay trailer του. 

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.