Έφτιαξαν τα παπούτσια του Super Mario στην πραγματικότητα - Δείτε τις εικόνες

Είναι όσο παράξενα τα φαντάζεστε στην “reali-life“ βερσιόν τους
12 Μαρτίου 2023 11:55
Έφτιαξαν τα παπούτσια του Super Mario στην πραγματικότητα - Δείτε τις εικόνες

Ενόψει της κυκλοφορίας του The Super Mario Bros. Movie, η Nintendo και Illumination είπαν να φτιάξουν κάτι μοναδικό για να τρελάνουν τους fans του Mario και της παρέας του. Για αυτό συνεργάστηκαν με την Red Wing Shoes και έφτιαξαν στην πραγματικότητα τα εμβληματικά καφέ παπούτσια του Super Mario

Πρόκειται για μια κανονική ρέπλικα των παπουτσιών του, με αντιολισθητικά πέλματα και μαξιλαράκια φτέρνας φτιαγμένα από υλικό "με βάση τα μανιτάρια". Τα μποτάκια αυτά παρουσιάστηκαν σε ένα event στη Νέα Υόρκη και το ζευγάρι που θα δείτε παρακάτω είναι το μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γιατί όμως; Η εταιρία αποφάσισε πως δεν πρόκειται να πουλήσει αυτά τα ζευγάρια ούτε καν σε περιορισμένο αριθμό. Βέβαια, οι αντιδράσεις των Mario fans στο Twitter και στα social media είναι τέτοιες που ίσως και να το ξανασκεφτούν. Έστω και σαν συλλεκτικό αντικείμενο λένε πολλοί χρήστες πως θα το αγόραζαν. Μάλιστα δημοσιεύθηκε και ένα making of βίντεο για την δημιουργία της "pixel προς pixel" ρέπλικα των μποτακίων του Mario. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. 

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.