PS4 και PS5: Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια

Λίγα εικοσιτετράωρα ακόμη
03 Μαρτίου 2023 22:33
PS4 και PS5: Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια

Σε περίπτωση που δεν τα έχετε προσθέσει ήδη στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμη μπορείτε να αποκτήσετε τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, οι νέες προσθήκες του Μαρτίου, για τις οποίες σας ενημερώσαμε πρόσφατα, θα καταφθάσουν στις 6 του μηνός, οπότε μέχρι και τη Δευτέρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας τα παιχνίδια του προηγούμενου μήνα.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα μέχρι την Δευτέρα 6 Μαρτίου, οι συνδρομητές μπορούν να προλάβουν το Mafia: Definitive Edition για το PS4. Πρόκειται για μια εξαιρετική single-player περιπέτεια που βασίζεται στο πρώτο Mafia παιχνίδι του 2002. Ο τίτλος δημιουργήθηκε από το μηδέν με ένα ολοκληρωτικό remake που εντυπωσιάζει με τον τεχνικό του τομέα.

Συνεχίζοντας, διαθέσιμα τόσο για το PS4 όσο και για το PS5 είναι και τα Evil Dead: The Game και OlliOlliWorld. Το πρώτο είναι ένα co-op survival horror παιχνίδι που βασίζεται στο θρυλικό κινηματογραφικό franchise και δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν με λατρεμένους χαρακτήρες. Από την άλλη, το OlliOlliWorld είναι ένα 2D-platforming skateboarding παιχνίδι, το οποίο συνεχίζει την OlliOlli σειρά, όντας το τρίτο της κεφάλαιο.

Τέλος, το τέταρτο παιχνίδι του Φεβρουαρίου που παραμένει διαθέσιμο ακόμη είναι το Destiny 2: Beyond Light, το οποίο προέρχεται από την Bungie που εξαγόρασε το PlayStation στις αρχές του περασμένου έτους. Η προσφορά της Sony είναι ιδανική για όσους δεν έχουν παίξει το expansion, μιας και αυτές τις μέρες έφτασε και το Destiny 2: Lightfall.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Mafia: Definitive Edition στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή σε οποιαδήποτε από τις τρεις βαθμίδες.