Tekken 8: Δείτε τον Jin Kazama εν δράσει στο νέο gameplay trailer

Η Bandai Namco συνεχίζει την προώθηση του τίτλου
01 Μαρτίου 2023 14:17
Tekken 8: Δείτε τον Jin Kazama εν δράσει στο νέο gameplay trailer

Κυκλοφόρησε ακόμη ένα gameplay trailer από το Tekken 8, το οποίο αυτή τη φορά επικεντρώνεται στον θρυλικό χαρακτήρα Jin Kazama. Έτσι, μετά από το πρόσφατο trailer με τον Kazuya, η Bandai Namco συνεχίζει την προώθηση του τίτλου, αν και ακόμα δεν αποκάλυψε πότε μπορεί να κυκλοφορήσει.

Δεν μπορείς να επιλέξεις την οικογένειά σου, αλλά μπορείς να παλέψεις για το πεπρωμένο σου” λέει η επίσημη περιγραφή του βίντεο, το οποίο διαρκεί μόλις 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα. Σε αυτό, θα δείτε τον Jin και τις ικανότητες που θα έχει στο νέο παιχνίδι του franchise.

Δείτε το νέο gameplay του Tekken 8:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από μερικές ημέρες είδαμε τα gameplay πλάνα από τον Kazuya, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο 8ο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise και θα μοιράζει ξύλο με τις μοναδικές ικανότητές του. Επίσης αποκαλύφθηκε και η Nina και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν πατώντας εδώ.

Στο Tekken 8 θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 και Jun Kazama.

Επιπροσθέτως, η Bandai Namco ετοιμάζει και το closed alpha test, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η πρώτη closed alpha θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα μέσα από μια ειδική ιστοσελίδα.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Δείτε το νέο gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: