Tekken 8: Δείτε το ξύλο που ρίχνει ο Kazuya στο νέο gameplay trailer

Ακόμα να αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας
21 Φεβρουαρίου 2023 10:25
Tekken 8: Δείτε το ξύλο που ρίχνει ο Kazuya στο νέο gameplay trailer

Η Bandai Namco συνεχίζει να φέρνει στη δημοσιότητα νέα βίντεο από το πολυπόθητο Tekken 8 και αυτή τη φορά είπε να επικεντρωθεί σε έναν θρυλικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, στα νέα πλάνα βλέπουμε τον Kazuya, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο 8ο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise και θα μοιράζει ξύλο με τις μοναδικές ικανότητές του. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά αν είστε fan της σειράς σίγουρα θα δείτε παλιές κινήσεις, αλλά και καινούργιες που έχουν προστεθεί στον χαρακτήρα.

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι θα δείτε και την Nina στο Tekken 8, ενώ παράλληλα οι δημιουργοί μίλησαν για τα νέα mechanics που θα συναντήσετε. Περισσότερα για όλα αυτά μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Στο Tekken 8 θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 και Jun Kazama.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Bandai Namco ετοιμάζει και το closed alpha test,το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους fans να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του, για να μεταφέρουν στην ομάδα ανάπτυξης την άποψή τους. Η πρώτη closed alpha θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα μέσα από μια ειδική ιστοσελίδα.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Δείτε το νέο gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: