GTA 6: Τύποι δεν κρατήθηκαν και έφτιαξαν το δικό τους στην Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα
28 Φεβρουαρίου 2023 22:15
GTA 6: Τύποι δεν κρατήθηκαν και έφτιαξαν το δικό τους στην Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει και έχουμε…δει πολλά από το GTA 6, το οποίο ωστόσο φαίνεται πως απέχει ακόμη κάποια χρόνια. Συγκεκριμένα, η Rockstar Games είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2022 πως εργάζεται στο νέο Grand Theft Auto, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες ακολούθησαν αμέτρητες φήμες και μια τεραστίων διαστάσεων διαρροή. Πλέον, ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από την αρχική ανακοίνωση και κάποιοι fans βαρέθηκαν ή καλύτερα εμπνεύστηκαν από την αναμονή και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι modders/developers της ομάδας του γνωστού για τέτοιες δημιουργίες YouTube καναλιού TeaserPlay επέστρεψαν με το «GTA 6, αλλά στην Unreal Engine 5». Αναλυτικότερα, η ομάδα βασίστηκε στις φήμες και στις διαρροές που έκαναν λόγο για επιστροφή στη Vice City και γυναίκα συμπρωταγωνίστρια και έτσι δημιουργήσαν ένα αντίστοιχο project στην υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών της Epic Games.

Το tech demo έχει μερικές πανέμορφες πινελιές, δείχνοντας μια γεμάτη πόλη και ένα πολύ όμορφο σύστημα φωτισμού, αλλά φυσικά, ως δημιούργημα μιας μικρής ομάδας δε μπορεί να συγκριθεί με τις παραγωγές εκατομμύριών της Rockstar Games και έχει αρκετές ατέλειες, με προβλήματα flickering και aliasing.  Όπως και να ‘χει όμως, η προσπάθεια είναι αξιέπαινη και αποτελεί άλλη μια απόδειξη του τεράστιου hype που έχει η κοινότητα για το νέο πόνημα της open world σειράς.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.