Sons of the Forest: Οι παίκτες έχουν αγαπήσει αυτόν τον NPC και τον έκαναν viral!

Την ώρα που σαρώνει σε πωλήσεις το survival παιχνίδι της Endnight Games
26 Φεβρουαρίου 2023 13:48
Sons of the Forest: Οι παίκτες έχουν αγαπήσει αυτόν τον NPC και τον έκαναν viral!

Την ώρα που σαρώνει σε πωλήσεις το Sons of the Forest, το sequel του επιτυχημένου "The Forest" δια χειρός Endnight Games, οι παίκτες του έχουν λατρέψει έναν από τους NPCs του. 

Γνωρίστε τον Kelvin, τον companion χαρακτήρα του single-player τμήματος του παιχνιδιού, ο οποίος θέλει να φέρει σε αυτό λίγες από τις διευκολύνσεις του multiplayer. Ο Kelvin είναι ένας από τους επιζώντες του ελικοπτέρου που έπεσε και σας παγίδεψε στο νησί και είναι εκεί για να σας βοηθήσει να επιβιώσετε.

Τι κάνει λοιπόν αυτός ο AI companion; Μπορείτε να του δώσετε οδηγίες μέσω ενός τετραδίου και να κάνει μερικές δουλειές για εσάς. Επικοινωνείτε μαζί του μέσω ενός σημειωματάριου, καθώς λόγω του τραύματος που υπέστη από το ατύχημα δε μπορεί να μιλήσει. 

Ο Kelvin μπορεί να ψαρέψει για εσάς και να μαζέψει τα ψάρια σε μια στοίβα, να κόψει ξύλα για εσάς και άλλες τέτοιες χαμαλοδουλειές ώστε εσείς να επικεντρωθείτε σε άλλες εργασίες. Βέβαια, άμα διψάσει θα πάει να βρει νερό, ζητάει φαγητό από εσάς και εάν κουραστεί θα ανάψει μια φωτιά να ξεκουραστεί, ενώ αν τον...τεντώσετε θα αρχίσει να παραπονιέται και να χάνει την παραγωγικότητά του. 

Την παρέα του AI companion φαίνεται πως απολαμβάνουν οι παίκτες στα single-player sessions τους, τόσο που ξέσπασε ένα κύμα λατρείας στα social media για αυτόν. 

Ο Kevin του Sons of the Forest είναι αυτή τη στιγμή ο πιο viral videogame χαρακτήρας στο Twitter. Δείτε μερικά από τα memes και τα tweets παρακάτω: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα σε 24 ώρες από το λανσάρισμά του ο τίτλος μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις. 

Το Sons of the Forest είναι διαθέσιμο στο Steam μέσω Early Access.