Elden Ring: Τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το παιχνίδι της FromSoftware

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας
22 Φεβρουαρίου 2023 14:48
Elden Ring: Τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το παιχνίδι της FromSoftware

Το Elden Ring της FromSoftware κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022 και όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος τα πηγαίνει περίφημα σε πωλήσεις. Και αυτό γιατί όπως μάθαμε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο τίτλος έχει ξεπεράσει πλέον τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Από την αρχή, άλλωστε, το παιχνίδι είχε μια πολύ καλή πορεία, αφού μέσα σε δύο εβδομάδες είχε καταφέρει να πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ μέχρι και τον Αύγουστο του 2022 είχε ξεπεράσει τα 16 εκ.

Η επίσημη ανακοίνωση της FromSoftware:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ολόκληρη η σειρά του Dark Souls έχει πουλήσει μέχρι τώρα περίπου 27 εκατομμύρια αντίτυπα και αυτό σημαίνει ότι το Elden Ring, από μόνο του, θεωρείται η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της εταιρίας.

Επιπροσθέτως, το Elden Ring ήταν και ο μεγάλος νικητής πέρυσι στα The Game Awards, αφού κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο βραβείο «Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς».

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.