Το Dead Island 2 έγινε χρυσό και θα κυκλοφορήσει νωρίτερα

Είχε περάσει από σαράντα κύματα αλλά τώρα είναι έτοιμο
13 Φεβρουαρίου 2023 19:20
Το Dead Island 2 έγινε χρυσό και θα κυκλοφορήσει νωρίτερα

Η Deep Silver μόλις ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του Dead Island 2 επιτέλους ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι έγινε χρυσό. Επιπροσθέτως επιφύλασσε και μία έκπληξη αποκαλύπτοντας ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, το Dead Island 2 αναμένεται πλέον να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων και ψηφιακά στις 21 Απριλίου. Αρχικά προοριζόταν για τις 28 Απριλίου και η κυκλοφορία του έπεφτε μαζί με το Star Wars Jedi: Survivor.

Τι σημαίνει όταν ένα παιχνίδι γίνεται χρυσό; Σημαίνει πλην σαφώς ότι η διαδικασία ανάπτυξής του έχει ολοκληρωθεί και μπαίνει στο στάδιο παραγωγής retail αντιτύπων.

Δείτε το επίσημο tweet παρακάτω:

Το ζητήσατε και θα το έχετε. Το Dead Island 2 έγινε χρυσό και θα έρθει μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Τα λέμε στις 21 Απριλίου 2023.

Το Dead Island 2 υπόσχεται ανανεωμένο gameplay σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα διαδραματίζεται στο Los Angeles. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από έξι διαφορετικούς χαρακτήρες.

Για την ιστορία, το Dead Island 2 το γνωρίσαμε το 2014, με ομάδα ανάπτυξης την Yager Development. Ένα χρόνο αργότερα, το στούντιο εγκατέλειψε το project. Το 2016 η Sumo Digital πήρε το τιμόνι της ανάπτυξης του διάσημου franchise, αλλά τελικά το παιχνίδι βρέθηκε στα χέρια της Dambuster Studios το 2019.

Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσα από το Epic Games Store. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.