The Lord of the Rings: Δείτε το πανέμορφο πληκτρολόγιο της Drop στα χρώματα του Sauron! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

“One keyboard to rule them all.“
08 Φεβρουαρίου 2023 14:28
The Lord of the Rings: Δείτε το πανέμορφο πληκτρολόγιο της Drop στα χρώματα του Sauron! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τα επίσημα πληκτρολόγια με θεματολογία το The Lord of the Rings και τώρα, η “Drop” έρχεται με έναν καινούργιο και ιδιαίτερο σχεδιασμό. Ο λόγος γίνεται για το Drop + The lord of the Rings Black Speech Keyboard, ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που θα κυκλοφορήσει σύντομα και κοστίζει 150 δολάρια.

Το εν λόγω πληκτρολόγιο επικεντρώνεται στον μεγάλο κακό του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τον Sauron και διαθέτει “Black Speech” keycaps αν και υπάρχουν κανονικά και τα αγγλικά γράμματα στην κάτω δεξιά γωνία κάθε πλήκτρου. Επιπροσθέτως, στο σχεδιασμό του θα βρείτε το μάτι του σκοτεινού κακού ένα Nazgul, το Shards of Narsil και φυσικά τη γλώσσα του Τόλκιν. 

Δείτε εικόνες από το πληκτρολόγιο παρακάτω:

Βρείτε το πληκτρολόγιο στο επίσημο site της Drop πατώντας εδώ.

Η Drop είναι αρκετά γνωστή στο χώρο με custom keyboards και φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία της με την επίσημη αντιπροσωπία του franchise, την Middle-earth Enterprises.

Το Drop + The lord of the Rings Black Speech Keyboard θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Απριλίου με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.