Τα πρώτα επίσημα πληκτρολόγια του Lord of the Rings είναι όσο πανέμορφα τα φαντάζεστε

Θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο
17 Αυγούστου 2022 18:09
Τα πρώτα επίσημα πληκτρολόγια του Lord of the Rings είναι όσο πανέμορφα τα φαντάζεστε

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα επίσημα πληκτρολόγια του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τα οποία έρχονται σε δύο πολύ όμορφα χρώματα, με την υπογραφή της εταιρίας, “Drop”.

Η Drop είναι αρκετά γνωστή στο χώρο με custom keyboards και ανακοίνωσε μία συνεργασία με την επίσημη αντιπροσωπία του franchise, την Middle-earth Enterprises για ένα πλήρες σετ πληκτρολογίων The Lord of the Rings. Και τα δύο πληκτρολόγια που θα δείτε παρακάτω έρχονται την κατάλληλη ώρα, λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς της Amazon, The Rings of Power.

Η εταιρία έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα σετ με keycap από το franchise, αλλά πλέον πρόκειται να κάνει διαθέσιμα δύο πληκτρολόγια που έχουν θεματολογία τα Ξωτικά και τους Νάνους.

Και τα δύο πληκτρολόγια αντικατοπτρίζουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες και τις εμβληματικές εικόνες αυτού του έπους, με το σχέδιο “Dwarvish” να βασίζεται στο “Doors of Durin”, αλλά και το σχέδιο “Elvish” στο “Two Trees of Valinor”.

Τα πληκτρολόγια Dwarvish και Elvish διαθέτουν επίσης χαρακτήρες στα πλήκτρα, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφραστούν σε αυτές τις περίπλοκες γλώσσες που δημιουργήθηκαν με μαεστρία.

Δείτε τις εικόνες από τα πανέμορφα keyboards παρακάτω:

Η εταιρία λέει ότι και τα δύο πληκτρολόγια είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρουν ιδιαίτερη ποιότητα στην εμφάνιση και στην αίσθησή τους. Η τιμή του κάθε keyboard ανέρχεται στα $170 και πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο.

Βρείτε το Dwarvish πληκτρολόγιο από εδώ και το Elvish από εδώ.