Καθυστερεί και το νέο Amnesia παιχνίδι

Θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή για το Amnesia: The Bunker
02 Φεβρουαρίου 2023 13:38
Καθυστερεί και το νέο Amnesia παιχνίδι

Όπως φαίνεται, ένα νέο κύμα καθυστερήσεων στη gaming βιομηχανία έχει ξεκινήσει, αφού οι σχετικές ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά τα The Day Before, Star Wars Jedi: Survivor και Forza Motorsport, σειρά παίρνει τώρα το νέο project των δημιουργών του SOMA.

Ο λόγος γίνεται για το Amensia: The Bunker, το νέο horror παιχνίδι της Frictional Games που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Όπως εξήγησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο και έτσι το νέο κεφάλαιο της σειράς αναμένεται πλέον στις 16 Μαΐου του 2023, για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τις Xbox και PlayStation κονσόλες.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το Amnesia: The Bunker είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά πέρυσι το Δεκέμβριο και φιλοδοξεί να πάει σε νέα μονοπάτια τη σειρά.

Αναλυτικότερα, θα έχει έναν ημι-ανοιχτό κόσμο (semi-open world) που περιμένει να τον εξερευνήσετε, φυσικά με πολλά στοιχεία τρόμου. Ο survival horror τίτλος διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος έχει αμνησία και δε θυμάται τίποτα. Ο πρωταγωνιστής θα έχει πάντα μαζί του ένα φακό και ένα περίστροφο για να μπορεί να αμύνεται ενάντια στα τρομερά πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται νέες μορφές αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, με πολλά στοιχεία που έχετε δει σε άλλα sandbox παιχνίδια, αλλά φυσικά και με μία κεντρική ιστορία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Είστε ολομόναχοι σε ένα έρημο καταφύγιο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου με μόνο μία σφαίρα μέσα στην κάννη του όπλου σας. Εξαρτάται από εσάς το πώς θα αντιμετωπίσετε τους τρόμους που θα συναντήσετε. Κρατήστε τα φώτα αναμμένα με κάθε κόστος, επιμείνετε για να τα βγάλετε πέρα ζωντανοί.