WWE 2K23: Η 2K πρωτοτυπεί και για πρώτη φορά δεν υπάρχει αθλητής στο εξώφυλλο

Η πιο τρολ ανακοίνωση στην ιστορία των WWE παιχνιδιών
23 Ιανουαρίου 2023 22:39
WWE 2K23: Η 2K πρωτοτυπεί και για πρώτη φορά δεν υπάρχει αθλητής στο εξώφυλλο

H 2K Sports πραγματοποίησε την πιο τρολ ανακοίνωση στην ιστορία των παιχνιδιών του WWE. Γιατί, θα αναρωτιέστε, αφού βλέπετε μια... κενή φωτογραφία εξωφύλλου; Το WWE 2K23 είναι γεγονός και θα πρωτοτυπήσει για το wrestling sim franchise όσον αφορά την προώθησή του, καθώς δε υπάρχει αθλητής στο εξώφυλλο. 

Το όλο σκηνικό προέρχεται από την ατάκα του χαρακτήρα του John Cena, "U Can't See Me" (σ.σ. δε μπορείτε να με δείτε) που ανά τα χρόνια μετατράπηκε σε ένα meme της ποπ κουλτούρας. Το σχετικό trailer παίζει με τις φράσεις "Δείτε τον John Cena", ενώ εμφανίζεται και ένας αόρατος Cena που προκαλεί πανικό. Ο John Cena, λοιπόν, που γιορτάζει μια 20ετία στο WWE είναι το "πρόσωπο" του WWE 2K23 που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Θα περιλαμβάνει κιόλας ένα ειδικό Showcase mode (πρακτικά είναι το story mode των WWE) αφιερωμένο στις δύο δεκαετίες της πλούσιας καριέρας του, με αφήγηση από τον ίδιο τον John Cena. Φέτος η Visual Concepts υπόσχεται πως θα προσφέρει με αυτό μια "φρέσκια και μοναδική" βερσιόν του, χάρη στη "Slingshot Tech" που θα επιτρέπει την ομαλή μετάβαση από τα live-action πλάνα στο gameplay. 

Η νέα έκδοση θα συστήσει για πρώτη φορά το WarGames mode, προσφέροντας αναμετρήσεις 3v3 και 4v4, με δύο ρινγκ κολλητά το ένα με το άλλο εντός ενός steel cage. Στα υπόλοιπα νέα modes προστίθεται το online multiplayer στο MyFaction, ενώ το MyGM εμπλουτίζεται με αρκετές νέες επιλογές για shows και GMs. 

Θα κυκλοφορήσουν τέσσερεις διαφορετικές εκδόσεις για το WWE 2K23:

  • Η κανονική Standard Edition
  • H Cross-Gen Edition που θα περιλαμβάνει τόσο τις last gen όσο και current gen εκδόσεις.
  • Η Deluxe Ediition με το Season Pass και τα πέντε post-launch DLCs, καθώς και τα MyRISE Mega-Boost and SuperCharger, Ruby John Cena MyFACTION Evo Card, Gold Edge MyFACTION Card, Emerald Bianca Belair MyFACTION Card, Gold Asuka MyFACTION Card, και τρία Basic Premium Launch MyFACTION Card Packs. 
  • Και η Icon Edition με όλο το περιεχόμενο της Deluxe συν το Ruthless Aggression Pack, που περιλαμβάνει τον "prototype" χαρακτήρα του Cena, τον "Leviathan" Batista, την rookie βερσιόν των Brock Lesnar και Randy Orton, το Legacy Championship του Cena και την αρένα WrestleMania 22. 

 

Το WWE 2K23 θα κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC στις 17 Μαρτίου 2023. Δείτε παρακάτω το σχετικό trailer της ανακοίνωσης: