Valorant: Έρχεται νέο περιεχόμενο με άρωμα Indiana Jones!

Δείτε τον ολοκαίνουργιο χάρτη Lotus
09 Ιανουαρίου 2023 17:27
Valorant: Έρχεται νέο περιεχόμενο με άρωμα Indiana Jones!

Η Riot Games συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του εξαιρετικά δημοφιλούς shooter της, του Valorant, αποκαλύπτοντας τώρα το νέο του χάρη.

Γνωρίστε τον Lotus, ο οποίος πολύ σύντομα θα φιλοξενεί τις αναμετρήσεις των παικτών και σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών είναι εμπνευσμένος εικαστικά από το τις λατρεμένες ταινίες Indiana Jones. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να περιηγηθούν μεταξύ τριών τοποθεσιών, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν για κάποιο πλεονέκτημα τα διάφορα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά του χάρτη. Για παράδειγμα θα υπάρχουν πόρτες που περιστρέφονται και τοίχοι που καταστρέφονται.

Μιλώντας σχετικά, ο level designer, Joe Lansford τόνισε:

Θέλαμε να φτιάξουμε έναν ακόμη χάρτη 3 τοποθεσιών και να δείξουμε ότι είναι περισσότερο ένα format που θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε παρά ένας απλός χάρτης. Επιπλέον, στοχεύσαμε να φτιάξουμε έναν χάρτη που θα προσφέρει μεγάλη ευελιξία και κίνηση και για τις δύο ομάδες.

Ο Lotus θα γίνει διαθέσιμος στο Valorant μέσα από το Episode 6 του, το οποίο αναμένεται αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου του 2023. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Riot μέσα από τον player που ακολουθεί.