Mod βάζει την Ellie της σειράς στο The Last of Us Part 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να σας προετοιμάσει για την πρεμιέρα
09 Ιανουαρίου 2023 15:16
Mod βάζει την Ellie της σειράς στο The Last of Us Part 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us και έτσι μια ομάδα από modders αποφάσισε να προετοιμάσει το έδαφος, φέρνοντας στο παιχνίδι την Ellie της Bella Ramsey.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στην ομάδα συγκαταλέγεται και ο Alejandro Bielsa, ο οποίος είναι ένας game developer που εργάζεται στο Fable της Playground Games. Το group, λοιπόν, αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο του να προσαρμόσει το 3D μοντέλο της Ellie στο The Last of Us Part 2, για να την κάνει να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με την ηθοποιό του Game of Thrones που θα την ενσαρκώσει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά.

Βέβαια, οι δημιουργοί παραδέχτηκαν πως το mod στην τρέχουσα μορφή του έχει κάποιες αδυναμίες και έτσι δουλεύει καλύτερα στις σκηνές που δεν έχουν τόσο έντονες εκφράσεις ή όταν η Ellie είναι θυμωμένη. Μιλώντας σχετικά με το mod η ομάδα ανέφερε:

Είμαστε απλά fans, διασκεδάζοντας με ένα παιχνίδι που αγαπάμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στιγμές που μοιάζει λίγο περίεργο, αλλά αυτό το mod είναι φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό τόσο για τη Naughty Dog όσο και για την Bella, οπότε αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε όπως και να ‘χει.

Μπορείτε να δείτε εν δράσει το μεταμορφωτικό mod μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε σημεία, όπως για παράδειγμα μια λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Το cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου του 2023 μόνο στο HBO και HBO Max.