Επιτέλους έχουμε ημερομηνία για το remake του θρυλικού System Shock

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της
03 Ιανουαρίου 2023 22:40
Επιτέλους έχουμε ημερομηνία για το remake του θρυλικού System Shock

Έχει περάσει σχεδόν μισή δεκαετία από την πρώτη φορά που ακούσαμε για το remake του θρυλικού System Shock, με τη Nightdive Studios να αναζητά χρηματοδότηση για το project στην πλατφόρμα του Kickstarter το 2016. Έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα, η αναμονή μοιάζει πλέον να φτάνει στο τέλος της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή την πρωτοχρονιά, το στούντιο ανακοίνωσε το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του τίτλου, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καταφθάσει μέσα στο 2023. Συγκεκριμένα, το remake του System Shock είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter, με την ομάδα να ξεκαθαρίζει πως το μέγεθος και η κλίμακα του project μεγάλωσαν δραματικά τα τελευταία χρόνια, εν μέρει χάρη στη στήριξη της publishing εταιρίας Prime Matter.

Για παράδειγμα, η Nightdive Studios ήταν σε θέση να βελτιώσει σημαντικά διάφορες πτυχές της εμπειρίας, δημιουργώντας νέους εχθρούς για να κάνει πιο προκλητικά τα τελευταία επίπεδα του παιχνιδιού, ενώ μπόρεσε να εστιάσει και σε πολλές quality-of-life βελτιώσεις, καθώς και στο bug fixing και στο localization. Στόχος της, όπως επισημαίνει, είναι να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι για το οποίο θα είναι «απίστευτα περήφανη».

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και κάποια νέα gameplay πλάνα, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση, πατώντας εδώ.