God of War: Ο ηθοποιός του Kratos έσπασε ένα ρεκόρ όλων των εποχών!

Χάρη στην ομιλία του στα The Game Awards 2022
26 Δεκεμβρίου 2022 12:03
God of War: Ο ηθοποιός του Kratos έσπασε ένα ρεκόρ όλων των εποχών!

Πέρα από τον άγνωστο τύπο που ανέβηκε απρόσκλητος στη σκηνή για να αφιερώσει το GOTY βραβείο στον…Bill Clinton, τα The Game Awards 2022 είχαν και μια ακόμη πολυσυζητημένη στιγμή: την ομιλία του Christopher Judge.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ηθοποιός έλαβε το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας για τον ρόλο του ως Kratos στο God of War: Ragnarok, το οποίο μάλιστα παρουσίαζε ο θρυλικός Al Pacino. Αμέσως μετά ακολουθήσε φυσικά η ομιλία του, η οποία έγραψε ιστορία!

Μέχρι πρότινος η μεγαλύτερη σε διάρκεια ομιλία σε τελετή απονομής βραβείων είχε καταγραφεί από την ηθοποιό Greer Garson στα Όσκαρ του 1942, η οποία είχε μιλήσει για 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Τώρα, ο “Kratos” ήρθε να διαλύσει το ρεκόρ αυτό, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη. Συγκεκριμένα, η ομιλία του Christopher Judge διήρκησε 7 λεπτά και 59 δευτερόλεπτά, με την μουσική που ξεκίνησε να παίζει στο παρασκήνιο τελικά να τον διακόπτει. Μάλιστα, μέσα από τα social media, ο Judge τόνισε στη συνέχεια πως δεν κατάφερε καν να πει όλα όσα ήθελε!

Η αποκάλυψη πως ο Judge έσπασε το ρεκόρ έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των The Game Awards, με τη δημοσίευση που μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά την ομιλία-ρεκόρ του Judge μέσα από τον player που ακολουθεί.