Τα Game Awards προσπάθησαν να κάνουν Photoshop τον τύπο που ανέβηκε στη σκηνή, αλλά…

Προφανώς το Internet δεν το άφησε να περάσει
23 Δεκεμβρίου 2022 21:34
Τα Game Awards προσπάθησαν να κάνουν Photoshop τον τύπο που ανέβηκε στη σκηνή, αλλά…

Πριν μερικές ώρες, ο επίσημος λογαριασμός των The Game Awards στο Twitter μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον fact, τονίζοντας πως η FromSoftware είναι η πρώτη ομάδα ανάπτυξης που έχει κερδίσει δύο Game of the Year βραβεία από τη στιγμή που ξεκίνησε το σόου. Θέλοντας, λοιπόν, να συγχαρεί το λατρεμένο στούντιο, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που ο Hidetaka Miyazaki έβγαζε το λόγο του. Μόνο που υπήρχε κάτι περίεργο με την εικόνα…

Όπως παρατήρησαν αμέσως οι χρήστες στα σχόλια, τα The Game Awards προσπάθησαν να κάνουν Photoshop για να αφαιρέσουν από τη φωτογραφία τον άγνωστο τύπο που ανέβηκε μαζί με τους developers του παιχνιδιού στη σκηνή, θολώνοντας το κέντρο της εικόνας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο πιστευτό και φυσικά αμέσως ακολούθησαν ξεκαρδιστικές απαντήσεις από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τη συνέβη, ενώ τα φετινά The Game Awards 2022 κύλισαν σχεδόν καθ’ όλη τους τη διάρκεια χωρίς θέματα, την τελευταία στιγμή, κατά τη βράβευση του παιχνιδιού της χρονιάς, ένας άγνωστος τύπος αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή και να κάνει μια πραγματικά αναπάντεχη δήλωση.

Αναλυτικότερα, ο άγνωστος παρευρισκόμενος έκανε "blend in" μαζί με την ομάδα του Hidetaka Miyazaki της FromSoftware και αφού όλοι έκαναν τις δηλώσεις τους, πήγε στο μικρόφωνο και αφιέρωσε το βραβείο «στον αναμορφωμένο ορθόδοξο ραβίνο του, τον Μπίλ Κλίντον». Το περιστατικό, το οποίο οδήγησε στη σύλληψη του νεαρού από τις αστυνομικές αρχές, έγινε αμέσως viral στα social media, γέννησε αμέτρητα memes και πλέον ένα…κακό Photoshop!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση και μερικές από τις απαντήσεις των χρηστών.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter: