Call of Duty Warzone 2.0: Οι ευχές εισακούστηκαν και η Activision κάνει μια τεράστια αλλαγή

Με την εμπειρία να θυμίζει πλέον περισσότερο το αρχικό Warzone
21 Δεκεμβρίου 2022 20:36
Call of Duty Warzone 2.0: Οι ευχές εισακούστηκαν και η Activision κάνει μια τεράστια αλλαγή

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές του Call of Duty Warzone 2.0 σε σχέση με τον προκάτοχό του, εντοπιζόταν στα Loadouts. Συγκεκριμένα, αυτά έπεφταν στον τεράστιο χάρτη του Battle Roayle μόνο προς το τέλος των αναμετρήσεων από το διερχόμενο αεροπλάνο, ενώ οι παίκτες μπορούσαν να τα αποκτήσουν και αν ερχόντουσαν αντιμέτωποι με την AI των Strongholds.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Raven Software αποφάσισε να ακούσει την κοινότητα και να επαναφέρει ένα από τα λατρεμένα χαρακτηριστικά του αρχικού Warzone. Μετά και το τελευταίο update του Battle Roayle τίτλου μπορείτε πλέον να αγοράσετε Loadout Drops από τα διάφορα shops που υπάρχουν διάσπαρτα στον χάρτη. Όπως και με το πρώτο Warzone, μπορείτε έπειτα να ζητήσετε όποια στιγμή και σε όποιο σημείο του χάρτη θέλετε το Loadout σας.

Μέχρι πρότινος, τα shops του Warzone 2.0 πουλούσαν μόνο τα βασικά όπλα των Loadouts του παίκτη, μια υλοποίηση που δεν ευχαρίστησε αρκετά την κοινότητα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η Raven Software θα έχει το νου της στα σχόλια των παικτών και στα στατιστικά, εξετάζοντας πως η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει τη ροή του gameplay. Αν η επίδραση είναι θετική, τα νέα Loadout Drop Grenades θα γίνουν μόνιμη προσθήκη.

Η σχετική ανάρτηση της ομάδας ανάπτυξης που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί παρακάτω: