Παίξτε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2!

Ξεκινάει το πρώτο Free Trial για το multiplayer
15 Δεκεμβρίου 2022 13:24
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare 2!

Ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) μέχρι και την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare 2.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πρώτο Free Trial για το shooter της Activision βρίσκεται προ των πυλών και προσκαλεί όλους τους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες να ριχτούν στις αρένες του. Όσον αφορά το διαθέσιμο περιεχόμενο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα Team Deathmatch, Hardpoint, Domination και Kill Confirmed modes, τόσο στην κλασσική προοπτική πρώτου προσώπου, όσο και στις third-person παραλλαγές τους.

Τα modes αυτά θα είναι διαθέσιμα σε τρεις χάρτες, από τους δεκαπέντε που υπάρχουν κανονικά στην πλήρης έκδοση του τίτλου. Συγκεκριμένα, το Free Trial θα περιλαμβάνει τους Farm 18 και El Asilo, δύο χάρτες μεσαίου μεγέθους, καθώς και τον Shipment, ένα remake του κλασικού χάρτη της σειράς που έφτασε μαζί με την πρώτη σεζόν περιεχομένου.

Φυσικά, μιας και το Call of Duty: Modern Warfare 2 συνδέεται με το Call of Duty: Warzone 2, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι απολαμβάνουν μόνο το free-to-play battle royale για να αναβαθμίσουν γρηγορότερα το οπλοστάσιό τους.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.