Δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα: Η Epic Games θα σας κάνει δωράκια για τα Χριστούγεννα  

Από την Πέμπτη και για κάθε μέρα

Δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα: Η Epic Games θα σας κάνει δωράκια για τα Χριστούγεννα

Το Epic Games Store ενημέρωσε την περασμένη Πέμπτη την “Free Games” κατηγορία του, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια. Συνήθως, το ψηφιακό κατάστημα αποκαλύπτει τους τίτλους που θα δώσει αργότερα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Και αυτό γιατί αντί να αποκαλύψει τι θα δώσει την επόμενη εβδομάδα (Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου), η εταιρία δείχνει στη σελίδα της ένα μυστηριώδες παιχνίδι με ένα περιτύλιγμα δώρου και έχει τη λεζάντα "mystery game".

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Epic Games Store δεν αποκαλύπτει τα επόμενά του παιχνίδια. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται ότι η εορταστική περίοδος καταφθάνει και στο ψηφιακό κατάστημα και θα μοιράζει πολύ καλά παιχνίδια (πέρυσι είχε δώσει και το GTA 5), κάθε μέρα, για περίπου 15 ημέρες.

Έτσι, από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα, θα πρέπει να επισκέπτεστε το Epic Games Store για να κατεβάζετε από ένα παιχνίδι. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το 2019 είχε μοιράσει 12 παιχνίδια μέσα στα Χριστούγεννα, ενώ το 2020 και το 2021 15 τίτλους.

Αποκτήστε τα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στο Epic Games Store πατώντας εδώ.

Εμείς, θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για να μπαίνετε στο Epic Games Store και να κατεβάζετε το εκάστοτε παιχνίδι. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων