Αποκαλύφθηκαν τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και είναι καλά

Διαθέσιμα από την ερχόμενη Πέμπτη
04 Δεκεμβρίου 2022 17:23
Αποκαλύφθηκαν τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και είναι καλά

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δύο τίτλους που θα μείνουν για πάντα στη ψηφιακή σας συλλογή και δε θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα απολύτως.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Saints Row IV Re-Elected της Deep Silver, το 4ο κεντρικό κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς και εκτός από το βασικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, περιλαμβάνει 25 DLC πακέτα με όπλα και εξτρά αποστολές.

Το 2ο είναι το Wildcat Gun Machine της Chunkybox Games και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο dungeon crawler παιχνίδι που υπόσχεται ακατάπαυστη δράση με τεράστια γκάμα όπλων, mech robot εχθρούς και «πανέμορφες γατούλες».

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι και οι δύο τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα και θα βρίσκονται στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games για μία εβδομάδα.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση όταν γίνουν διαθέσιμα, έτσι ώστε να τα κατεβάσετε.

Ωστόσο, πατώντας εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε τώρα τα δύο παιχνίδια που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην «Free Games» κατηγορία. Τα σημερινά παιχνίδια είναι τα Fort Triumph και RPG in a Box.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.