Αυτό είναι το νέο Amnesia και έρχεται για να στοιχειώσει τα βράδια σας - Δείτε το trailer

Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023
01 Δεκεμβρίου 2022 20:38
Αυτό είναι το νέο Amnesia και έρχεται για να στοιχειώσει τα βράδια σας - Δείτε το trailer

Η Frictional Games θέλει να στοιχειώσει και πάλι τις νύχτες σας και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το ολοκαίνουργιο Amnesia παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το Amnesia: The Bunker, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 και αυτή τη φορά θα πάει σε νέα μονοπάτια τη σειρά.

Και αυτό διότι θα έχει ημι-ανοιχτό κόσμο (semi-open world) που περιμένει να τον εξερευνήσετε, φυσικά με πολλά στοιχεία τρόμου. Ο survival horror τίτλος διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος έχει αμνησία και δε θυμάται τίποτα.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, ο πρωταγωνιστής θα έχει πάντα μαζί του ένα φακό και ένα περίστροφο για να μπορεί να αμύνεται ενάντια στα τρομερά πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Είστε ολομόναχοι σε ένα έρημο καταφύγιο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου με μόνο μία σφαίρα μέσα στην κάννη του όπλου σας. Εξαρτάται από εσάς από πώς θα αντιμετωπίσετε τους τρόμους που θα συναντήσετε. Κρατήστε τα φώτα αναμμένα με κάθε κόστος, επιμείνετε για να τα βγάλετε πέρα ζωντανοί.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται νέες μορφές αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, με πολλά στοιχεία που έχετε δει σε άλλα sandbox παιχνίδια, αλλά φυσικά και με μία κεντρική ιστορία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Οι πρώτες εικόνες:

Το Amnesia: The Bunker θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) τον Μάρτιο του 2023. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακολουθήστε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player που ακολουθεί.