The Witcher 3 - Συγκριτικό Βίντεο: Δείτε πόσο βελτιώνει τα γραφικά το next-gen update

Δίπλα-δίπλα με την αρχική έκδοση
28 Νοεμβρίου 2022 13:05
The Witcher 3 - Συγκριτικό Βίντεο: Δείτε πόσο βελτιώνει τα γραφικά το next-gen update

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η CD Projekt Red πραγματοποίησε ένα ειδικό live stream, στο πλαίσιο του οποίο παρουσίασε τα πρώτα gameplay πλάνα της δωρεάν next-gen αναβάθμισης του The Witcher 3: Wild Hunt, αποκαλύπτοντας συγχρόνως όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες.

Τώρα, ο γνωστός YouTuber ElAnalistaDeBits που ειδικεύεται σε βίντεο που αναλύουν τον τεχνικό τομέα διαφόρων παιχνιδιών, έρχεται να βάλει δίπλα-δίπλα την αρχική έκδοση του πολυβραβευμένου RPG και τα πλάνα που έδωσε το πολωνικό στούντιο στα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι, το πρώτο συγκριτικό βίντεο της next-gen αναβάθμισης δείχνει πόσο δραματικά αλλάζει η απεικόνιση χάρη στο νέο ray-tracing σύστημα φωτισμού, καθώς και το πόσο αξιοσημείωτες είναι οι αλλαγές στη βλάστηση και στα textures. Πράγματι το στούντιο φαίνεται να έχει προσέξει ιδιαίτερα την αναβάθμιση, με το μοναδικό παράπονο να είναι ενδεχομένως η μείωση της ομίχλης που ναι μεν προσφέρει μια πιο καθαρή εικόνα, αλλά φαίνεται να επηρεάζει συγχρόνως και την ατμόσφαιρα.

Δείτε το πρώτο συγκριτικό βίντεο για τη next-gen αναβάθμιση του The Witcher 3: Wild Hunt

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη next-gen αναβάθμιση του The Witcher 3: Wild Hunt:

  • Το Free Next-Gen Update θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού στις 14 Δεκεμβρίου, αναβαθμίζοντας την εμπειρία στα PS5, Xbox Series X|S και PC.
  • Τα Xbox Series X και PS5 θα έχουν δύο modes, ένα με ray-tracing εφέ και ένα με υψηλή απόδοση 60FPS.
  • Όσον αφορά το ray-tracing έχουν ενσωματωθεί οι μεταμορφωτικές ray traced global illumination και ray traced ambient occlusion τεχνολογίες.
  • Όλες οι εκδόσεις θα κάνουν χρήση της AMD FSR τεχνολογίας για καλύτερη απόδοση, ενώ στο PC θα υπάρχει και η επιλογή του DLSS, καθώς ένα νέο ‘Ultra+’ mode στις επιλογές των γραφικών.
  • Η CD Projekt έχει επιμεληθεί κάθε πτυχή του οπτικού τομέα, από τα textures μέχρι τη βλάστηση. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει νέα 4K 3D μοντέλα και textures ενσωματώνοντας το απίστευτα δημοφιλές mod ‘The Witcher 3 HD Reworked Project’.
  • Με το δωρεάν next-gen update θα προστεθούν και νέα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά, όπως το Photo Mode, καθώς και η δυνατότητα cross-save μεταξύ των διαφορετικών πλατφορμών.
  • Στο παιχνίδι θα προστεθεί μια νέα κάμερα που θα είναι πιο κοντά στον Geralt, για όσους θέλουν μια πιο immersive εμπειρία. Θα δίνονται μάλιστα επιλογές για τη νέα κάμερα μόνο στις μάχες ή μόνο όσο ο παίκτης είναι στο άλογό του.
  • Η ομάδα ανάπτυξης έχει υλοποιήσει πολλά Quality of Life χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα του Pause’ στα cutscenes.
  • Η έκδοση του PS5 θα υποστηρίζει την απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου.
  • Στο παιχνίδι θα προστεθεί νέο περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη σειρά του Netflix.