Need for Speed Unbound: Το νέο gameplay trailer είναι εδώ με τέρμα τα γκάζια!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του racing τίτλου
21 Νοεμβρίου 2022 18:43
Need for Speed Unbound: Το νέο gameplay trailer είναι εδώ με τέρμα τα γκάζια!

Η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο -και πιο εμπλουτισμένο- gameplay trailer από το Need for Speed Unbound, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Ο racing τίτλος θα έρθει με πολλά και διαφορετικά modes για όλα τα γούστα, με customization που θυμίζει τα παλιά παιχνίδια της θρυλικής σειράς, με ένα "ζωντανό" (όπως λέει η εταιρία) και τεράστιο soundtrack και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Η περιγραφή του νέου gameplay trailer λέει τα εξής:

Είστε έτοιμοι να δείτε αυτή την custom Mercendes 190E εν δράσει; Αν όχι τώρα, πότε;! Η νέα ματιά στο gameplay του Need for Speed Unbound είναι εδώ με το “Speed Race”, συμπεριλαμβανομένων των Meetups και των Side Bets. Τα λέμε στους δρόμους.

Αγωνιστείτε ενάντια στο χρόνο, ξεπεράστε τους αστυνομικούς για να φτάσετε στο The Grand, την απόλυτη πρόκληση αγώνων δρόμου της Lakeshore.

Δείτε τις ολοκαίνουργιες εικόνες παρακάτω:

Η EA συνεχίζει να παρουσιάζει ολοένα και περισσότερες πτυχές του νέου racing τίτλου της, ο οποίος αποκαλύφθηκε πρόσφατα και απομακρύνεται αρκετά απ' ότι έχουμε συνηθίσει από το franchise, υιοθετώντας μια ιδιαίτερη “anime” αισθητική. Στο Unbound ο παίκτης θα μπορεί να βάζει στοιχήματα για να αυξήσει τα έσοδά του, ποντάροντας κατά των αντιπάλων του.

Το Need for Speed: Unbound αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι της EA θα εμφανιστεί και ο γνωστός ράπερ A$AP Rocky, ενώ το soundtrack έχει επιμεληθεί ο Γάλλος συνθέτης και DJ, Brodinski.