Η Team Ninja μάλλον ετοιμάζει την επιστροφή των Ninja Gaiden και Dead or Alive

Και θέλει να μοιραστεί περισσότερα σύντομα
21 Νοεμβρίου 2022 15:49
Η Team Ninja μάλλον ετοιμάζει την επιστροφή των Ninja Gaiden και Dead or Alive

Μπορεί η Team Ninja να εργάζεται αυτή τη στιγμή σε δύο μεγάλα νέα IPs, , αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχνάει και τις παλιότερες σειρές της.

Συγκεκριμένα, το στούντιο πιθανότατα έχει στα σκαριά reboots τόσο για το Ninja Gaiden όσο και για το Dead or Alive. Η πληροφορία αυτή έρχεται από τη μετάφραση μιας ομιλίας του προέδρου του στούντιο, Fumihiko Yasuda, ο οποίος παρευρέθηκε σε ένα event στην Κορέα.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο Yasuda παρουσίασε μια διαφάνεια που έδειχνε «Το μέλλον της Team Ninja – Reboot διάσημων σειρών». Κάτω από τη χαρακτηριστική αυτή λεζάντα υπήρχαν δύο εικόνες των προαναφερθέντων franchises, με τον Yasuda να δηλώνει πως η ομάδα θέλει να μοιραστεί περισσότερα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Είναι, λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο επίσημο: Η Team Ninja μάλλον ετοιμάζει reboots των Ninja Gaiden και Dead or Alive.

Για την ιστορία, η ιστορική ιαπωνική ομάδα, που είναι γνωστή και για τα πρόσφατα Nioh, εργάζεται αυτή τη στιγμή σε δύο διαφορετικά projects για το 2023 και το 2024 αντίστοιχα. Το πρώτο είναι το Wo Long: Fallen Dynasty, ένα soulslike που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Koei Tecmo και ανακοινώθηκε στην καλοκαιρινή παρουσίαση του Xbox, ενώ το δεύτερο είναι το Rise of the Rōnin που αναπτύσσεται σε συνεργασία με το PlayStation και αναμένεται αποκλειστικά για το PS5.

Επομένως, αν πρόκειται να δούμε κάποιο νέο Ninja Gaiden ή Dead or Alive, μάλλον θα χρειαστεί να οπλιστούμε με αρκετή υπομονή.