Elden Ring: Μάθαμε τις μέχρι τώρα πωλήσεις του και είναι σαρωτικές

Τεράστια νούμερα για το πόνημα της FromSoftware
15 Νοεμβρίου 2022 15:19
Elden Ring: Μάθαμε τις μέχρι τώρα πωλήσεις του και είναι σαρωτικές

Το Elden Ring της FromSoftware κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος τα πηγαίνει περίφημα σε πωλήσεις. Συγκεκριμένα, η Bandai Namco αποκάλυψε ότι το παιχνίδι ξεπέρασε τις 17,5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, μέσα από μία δήλωση, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυπτε και τις πωλήσεις του Elden Ring. Τον περασμένο Αύγουστο, το παιχνίδι είχε 16,6 εκατομμύρια σε πωλήσεις και φαίνεται ότι από τότε έχουν πουληθεί περίπου 1 εκ. αντίτυπα.

Τα νέα νούμερα αφορούν το τελευταίο τρίμηνο που έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι, φαίνεται ότι σχεδόν κάθε μήνα, χιλιάδες παίκτες, μπαίνουν να απολαύσουν τον σκοτεινό τίτλο των δημιουργών των Dark Souls και Bloodborne.

Το Elden Ring συνεχίζει να σαρώνει – Νέα νούμερα πωλήσεων

Τον Μάρτιο, οι Banda Namco και FromSoftware είχαν μιλήσει για τις ισχυρές πωλήσεις του παιχνιδιού (σε εκείνο το σημείο, το Elden Ring είχε πουλήσει 12 εκατομμύρια) δηλώνοντας ότι ήταν μια φανταστική αρχή γι' αυτό το νέο franchise.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.