Πιστέψτε το: Messi, Neymar και Pogba έρχονται στο Call of Duty: Modern Warfare II

Παρουσιάζονται στα όπλα τους οι μάγοι της στρογγυλής θεάς
10 Νοεμβρίου 2022 20:49
Πιστέψτε το: Messi, Neymar και Pogba έρχονται στο Call of Duty: Modern Warfare II

Κι όμως δεν είναι κάποιο fan art, πράγματι, οι Lionel Messi, Paul Pogba και Neymar Jr. παρουσιάζονται στις... μονάδες τους και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο του Call of Duty: Modern Warfare II

Ο τίτλος της Infinity Ward σύντομα θα εγκαινιάσει την 1η σεζόν του στο multiplayer με τον ερχομό του Warzone 2.0 κιόλας και ανάμεσα στις προσθήκες θα μπορείτε να παίξετε με τους τρεις αστέρες της στρογγυλής θεάς. 

Πώς θα τους ξεκλειδώσετε; 

Συγκεκριμένα, οι Πολ Πογκμπά, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ θα εμφανιστούν ως χαρακτήρες operators στο ειδικό Modern Warfare FC Event. Αυτοί θα συμπεριλαμβάνονται στα ειδικά bundles του εν λόγω event και θα γίνουν διαθέσιμοι με το ανάλογο αντίτιμο καθώς ο Neymar Jr θα διατεθεί στις 21 Νοεμβρίου, ακολουθεί ο Pogba στις 25 Νοεμβρίου και ο Messi ολοκληρώνει την τριάδα στις 29 Νοεμβρίου.

Παράλληλα θα προστεθεί και το ειδικό CODBall mode που θα είναι ένα...ποδοσφαιρικού τύπου limited event για το multiplayer. 

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. 

Όσον αφορά το Call of Duty: Warzone 2.0 μάθετε τα πάντα για αυτό πατώντας εδώ. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.