Ο LeBron James ντύθηκε Kratos γιατί και αυτός παίζει God of War: Ragnarok - Δείτε το βίντεο

Το νέο μέρος από το επικό διαφημιστικό της Sony!
10 Νοεμβρίου 2022 19:15
Ο LeBron James ντύθηκε Kratos γιατί και αυτός παίζει God of War: Ragnarok - Δείτε το βίντεο

Η Sony συνεχίζει την προώθηση του God of War: Ragnarok και μέσα από τα social media της έδωσε στη δημοσιότητα το νέο μέρος από το μεγάλο -και χολιγουντιανό θα έλεγε κανείς- TV Spot του παιχνιδιού. Πριν μερικές ώρες είδαμε το 2ο κομμάτι του διαφημιστικού με τον Ben Stiller και τώρα είναι η ώρα του LeBron James.

Ο θρυλικός μπασκετμπολίστας μιλάει με χιουμοριστικό τρόπο για την πίεση του μπάσκετ, ενώ παράλληλα είναι ντυμένος σαν Kratos, κρατώντας και το εμβληματικό τσεκούρι του. Σαν πατέρας και γιός -όπως στο παιχνίδι, ο “KingJames” θέλει κάτι να σας πει:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PlayStation (@playstation)

Η λεζάντα του PlayStation αναφέρει τα εξής:

Τί καλύτερο από το να είσαι βασιλιάς στο γήπεδο; Το να είσαι σπουδαίος πατέρας. Αλλά ακόμα και ο King James και ο bronny ξέρουν ότι όλα ξεκινούν με την εμφάνιση του Kratos.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε τα πάντα για το God of War: Ragnarok σας έχουμε τον απόλυτο οδηγό πατώντας εδώ

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ.

God of War Ragnarok – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι.

Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.

Το God of War: Ragnarok είναι τώρα διαθέσιμο για τα PS4 και PS5.