Αυτό το βίντεο μάς προετοιμάζει για τη 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen

Υπομονή μέχρι το 2023!
09 Αυγούστου 2022 15:21
Αυτό το βίντεο μάς προετοιμάζει για τη 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen

Το στούντιο πίσω από το anime Jujutsu Kaisen δουλεύει αυτόν τον καιρό για τη 2η σεζόν, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και πλέον έχουν ένα μικρό teaser από αυτήν. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα μικρό “promo” βίντεο για να διαφημίσει τα νέα επεισόδια της σειράς.

Τo manga του Gege Akutami γνώρισαν τεράστια επιτυχία και το συγκεκριμένο anime ήρθε και «εκτόξευσε» την επιτυχία αυτή με την 1η σεζόν του. Φυσικά, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η νέα σεζόν έρχεται από τη MAPPA, αλλά δυστυχώς δεν έχουν δημοσιευθεί πολλές πληροφορίες γι’ αυτήν.

Ωστόσο, αν είστε ανυπόμονοι να σας υπενθυμίσουμε πως η πρώτη σεζόν, αλλά και η ταινία Jujutsu Kaisen 0 βρίσκονται ήδη διαθέσιμα για stream, έτσι ώστε να «ζεσταθείτε» προτού καταφθάσει το νέο κεφάλαιο.

Το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021.

Οι Sunghoo Park και Hiroshi Seko σκηνοθέτης και σεναριογράφος (αντίστοιχα) του anime, δούλεψαν στην εν λόγω ταινία, ενώ το cast περιλαμβάνει γνωστά ονόματα. Συγκεκριμένα, η Megumi Ogata, η οποία έχει δώσει τη φωνή του Shinji Ikari στο Neon Genesis Evangelion, καθώς και η Kana Hanazawa βρίσκονται στο cast του Jujutsu Kaisen 0.

Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη 2η σεζόν του anime παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: