Χάος και τρέλα έχει το νέο teaser από την 3η σεζόν του Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούλιο στις οθόνες σας
29 Ιουνίου 2022 07:52
Χάος και τρέλα έχει το νέο teaser από την 3η σεζόν του Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο teaser βίντεο από την 3η σεζόν του Harley Quinn, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Ιουλίου. Μετά από δύο χρόνια αναμονής, το σόου επιστρέφει με περισσότερη τρέλα σε ένα Gotham, που είναι γεμάτο με θρυλικούς χαρακτήρες της DC.

Η επίσημη σύνοψη για την 3η σεζόν:

Το χάος και η τρέλα συνεχίζονται στην 3η σεζόν αυτής της απίστευτης κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων. Τελειώνοντας με το “Eat. Bang! Kill. Tour”, η Harley Quinn (Kaley Cuoco) και η Poison Ivy (Lake Bell), επιστρέφουν στο Gotham, ως το νέο ισχυρό ζευγάρι της DC. Φυσικά, μαζί με το άρρωστο πλήρωμά τους που αποτελείται από τους King Shark (Ron Funches), Clayface (Alan Tudyk), Frank the Plant (JB Smoove). Η "Harlivy" προσπαθεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, ενώ παράλληλα εργάζεται στο σχέδιο της Ivy, να μεταμορφώσει το Gotham σε ένα παράδεισο της Εδέμ.

Για την ιστορία, η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή της Harley Quinn, στην προσπάθειά της να τα καταφέρει μόνη της, αφού άφησε τον Joker (Alan Tudyk). Στην προσπάθεια αυτή, ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα “solo”, σχηματίζει το δικό της crew που αποτελείται από εμβληματικούς χαρακτήρες.

Η 3η σεζόν της Harley Quinn θα παίξει στο HBO Max στις 28 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.