Το Castlevania: Nocturne αποκαλύπτεται από το Netflix με Richter Belmont και άλλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς δε μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα
11 Ιουνίου 2022 13:59
 Το Castlevania: Nocturne αποκαλύπτεται από το Netflix με Richter Belmont και άλλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ανακοίνωσε το Castlevania: Nocturne, ένα spin-off σόου της κεντρικής Castlevania σειράς που είδαμε στην υπηρεσία πριν καιρό. Φυσικά, θα είναι βασισμένο στο δημοφιλές σύμπαν των παιχνιδιών της Konami, που θέλει να σας πει μία διαφορετική ιστορία με τους Trevor Belmont, Richter, Sypha Belnades και Alucard Tepes, οι οποίοι τα βάζουν για άλλη μια φορά με τον Δράκουλα.

Η σειρά θα χρησιμοποιεί χαρακτήρες και στοιχεία από τα βιντεοπαιχνίδια Symphony of Night και Blood of Rondo και όπως έγινε γνωστό θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Ο Kevin Kolde, ο οποίος εργάστηκε στην πρώτη σειρά, θα είναι ο showrunner του Castlevania: Nocturne, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Clive Bradley.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει διαθέσιμη η σειρά, αλλά ούτε που βρίσκεται η ανάπτυξή της. Μάλιστα, το πρώτο teaser που θα δείτε παρακάτω, δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα, μιας και φαίνεται μόνο ο γνωστός χαρακτήρας, Richter μέσα από διάφορες λήψεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προσδοκίες για αυτή τη σειρά είναι μεγάλες, μιας και η αρχική Castlevania σειρά είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα από 4ης σεζόν, που ήταν αυθεντικές στα βιντεοπαιχνίδια της Konami.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.