Η τελευταία σεζόν του “Pacific Rim: The Black” πλησιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίχνει αυλαία το anime του Netflix
01 Απριλίου 2022 16:32
Η τελευταία σεζόν του “Pacific Rim: The Black” πλησιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη 2η και τελευταία σεζόν του “Pacific Rim: The Black”, το οποίο θα επιστρέψει στη μικρή σας οθόνη τον Απρίλιο. Οι περιπέτειες για τα δύο αδέρφια συνεχίζονται, αν και όπως όλα δείχνουν, θα περάσουν πολλά εμπόδια ακόμα για να καταλήξουν στον προορισμό τους.

Στο τέλος της επικής σειράς, το ταξίδι απέχει πολύ από το να τελειώσει. Τα γενναία αδέρφια Taylor και Hayley εξακολουθούν να ελπίζουν να φτάσουν με ασφάλεια στο Sydney με το Atlas Destroyer. Με τους Mei, Taylor και Hayley, αυτή η οικογένεια πρέπει να διασχίσει μια επικίνδυνη περιοχή που ελέγχεται από τις αιμοδιψείς καλτ αδελφές των Kaiju.

Στην 1η σεζόν παρακολουθήσαμε τις ζωές των Taylor και Hayley, όπου ξεκινούν να ψάχνουν για τους γονείς τους που έχουν εξαφανιστεί, προσπαθώντας να μάθουν να πιλοτάρουν ένα χαλασμένο Jaeger. Παράλληλα με αυτό, ο κόσμος δεν είναι όπως τον ξέρουν, αφού όλα έχουν αλλάξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σόου αποτελεί δημιούργημα των Craig Kyle (Thor: Ragnarok) και Creg Johnson (σεναριογράφο του X-Men: Evolution).

Το franchise του Pacific Rim ξεκίνησε με την ταινία του Guillermo del Toro το 2013, ενώ πέντε χρόνια αργότερα, έφτασε και το sequel, το Pacific Rim: Uprising.

Η πρεμιέρα του Pacific Rim: The Black θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου. Δείτε το trailer παρακάτω.