O George R.R. Martin θα λανσάρει κόμικς για τη Marvel

Το γνωστό μυθιστόρημά του "Wild Cards" έρχεται στη Marvel Comics
21 Φεβρουαρίου 2022 22:28
O George R.R. Martin θα λανσάρει κόμικς για τη Marvel

Αν και μπορεί να περιμέναμε κάποια κινηματογραφική η τηλεοπτική συνεργασία μεταξύ της Marvel και του συγγραφέα του Game of Thrones, οι δυο τους ενώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις τους για ένα άλλο γνωστό μυθιστόρημά του George R.R. Martin

Το "Wild Cards" η γνωστή σειρά βιβλίων του έρχεται στη Marvel καθώς ο πρώτος τόμος των βιβλίων θα λανσαριστεί σε σειρά κόμικ. Από το 1987 που κυκλοφόρησε το πρώτο Wild Cards βιβλίο ο Martin έχει κυκλοφορήσει πολλούς τόμους σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς και δεν είναι τυχαίο που μια ιστορία με επίκεντρο "ανθρώπους που αποκτούν σούπερ δυνάμεις" αποτελεί πόλο έλξης για τη Marvel Comics. 

Για όσους δεν γνωρίζουν η ιστορία του Wild Cards ξεκινά σε μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η Γη έχει γίνει το σπίτι διαφόρων ατόμων με υπερδυνάμεις λόγω ενός εξωγήινου ιού που ονομάζεται Wild Cards. Όταν κάποιος μολύνεται με αυτόν υπάρχουν δύο καταλήξεις: να πεθάνει κάτι που το λένε και ως "μαύρη ντάμα" και αυτοί που επιβιώνουν λέγονται "Τζόκερ" καθώς τους αφήνουν κάποια μετάλλαξη. Μια χούφτα εξ αυτών που επιβιώνουν λέγοντας "Άσοι" και τους χαρίζονται υπερδυνάμεις που είτε τις χρησιμοποιούν για καλούς ή κακούς σκοπούς.  

Το πρώτο τεύχος του Wild Cards από τη Marvel θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Τέλος, να αναφέρουμε πως εδώ και καιρό αναπτύσσεται μια τηλεοπτική σειρά Wild Cards για την streaming υπηρεσία Peacock.