Bright: Samurai Soul | Το anime φιλμ του Netflix απέκτησε trailer και πρωταγωνιστεί ο Simu Liu του Shang-Chi

Ίδιο σύμπαν, διαφορετική ιστορία!
14 Σεπτεμβρίου 2021 09:28
Bright: Samurai Soul | Το anime φιλμ του Netflix απέκτησε trailer και πρωταγωνιστεί ο Simu Liu του Shang-Chi

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer από το Bright: Samurai Soul, το νέο anime φιλμ που λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν του “Bright”, της πολύ επιτυχημένης ταινίας του David Ayer που κυκλοφόρησε το 2017 με πρωταγωνιστές τους Will Smith και Joel Edgerton.

Μάλιστα, στο αγγλικό voice cast θα βρίσκεται και ο Simu Liu που πρόσφατα είδαμε στο επίσης πολύ επιτυχημένο εμπορικά, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Μαζί του θα βρίσκονται επίσης και οι Fred Mancuso και Yuzu Harada.

Το φιλμ φυσικά θα λαμβάνει χώρα στον ίδιο κόσμο με την ταινία, αλλά θα μας διηγηθεί μια νέα ιστορία σε ένα λιγάκι αλλιώτικο setting, σε μία νέα χρονική περίοδο με ολοκαίνουργιούς χαρακτήρες που δεν είχαμε δει στο παρελθόν και ένα σκίτσο με ιαπωνική αισθητική με 3DCG τεχνολογία.

Το Samurai Soul διαδραματίζεται στην Ιαπωνία κατά το τέλος του Shogunate και την αρχή της περιόδου Meiji και θα ακολουθήσει έναν σαμουράι με ένα μάτι, που περιπλανιέται με την ονομασία Izo (Liu), καθώς και ένα Orc, τον Raiden (Mancuso), όπου θα συνεργαστούν για να φέρουν πίσω στο βορρά ένα νεαρό ξωτικό με το ραβδί της.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kyohei Ishiguro σε σενάριο του Michiko Yokote, ενώ στο σχεδιασμό των χαρακτήρων δούλεψε ο Atsushi Yamagata.

Το Bright: Samurai Soul θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου στο Netflix. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.