Αν αντέχετε δείτε το trailer για την άλλη σειρά He-Man and the Masters of the Universe του Netflix

Η παιδική πρόταση για το σύμπαν του Masters of the Universe
19 Αυγούστου 2021 20:13
Αν αντέχετε δείτε το trailer για την άλλη σειρά He-Man and the Masters of the Universe του Netflix

Οι μνήμες είναι νωπές ακόμα για πολλούς από το...σοκ του Masters of the Universe: Revelation, τη sequel σειρά του He-Man που έφερε μεγάλες αλλαγές στην ιστορία του διάσημου καρτούν των '80s και αναστάτωσε τους ενήλικες κυρίως fans. Στο κείμενό μας για το Part 1 της σειράς, ο Αντώνης Παυλίδης ανέλυσε εάν έχει ακόμα τη δύναμη. Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως το Netflix αναπτύσσει μια ακόμη σειρά κινουμένων σχεδίων με τον He-Man που θα αποτελούσε σαν remake του αυθεντικού. 

Τώρα αυτό αποκαλύφθηκε και ήρθε η ώρα να δείτε τη νέα σειρά του He-Man and the Masters of the Universe μέσα από το πρώτο trailer. 

Η όλη του προσέγγιση σαφώς και είναι πιο παιδική και για νεαρότερες ηλικίες, με το οτπικό του στιλ να είναι πιο μοντέρνο με 3D animation και έντονα sci-fi στοιχεία. Οι κλασικοί του σύμμαχοι όπως ο Man-at-Arms και ο Ram-Man απουσιάζουν και τη θέση του παίρνουν νέοι ήρωες στη θέση τους που είναι κυρίως παιδιά. Ο νεαρός Adam, λοιπόν, θα έχει στο πλευρό του τους Master of Technology, Master of Magic, Master of the Wild, και Master of Demolition. Ο Skeletor παραμένει ο μεγάλος κακός της υπόθεσης, ευτυχώς, αλλά φαίνεται να τον παρουσιάζει με ένα...twist καθώς αρχικά θα τον δούμε σαν τον θείο του Prince Adam, ονόματι Keldor. 

Σε παραγωγή της Mattel Television και του Bryan Q. Miller, ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner, γνωστού για τη δουλειά του στη DC Comics και τις τηλεοπτικές σειρές Sleepy Hollow, Shadowhunters, Smallville κ.α. 

Το animation των ανανεωμένων Φύλακων του Γκρέισκαλ δημιούργησε η House of Cool του "Trollhunters" και η CGCG του Star Wars: The Clone Wars

Αναλυτικά το voice cast των ηθοποιών έχει ως εξής: Yuri Lowenthal (He-Man/Adam/Tuvar), David Kaye (Cringer/Battle Cat), Grey Griffin (Evelyn/Evil-Lyn), Antony Del Rio (Duncan/Man-at-Arms), Kimberly Brooks (Teela/Eldress/Sorceress), Trevor Devall (R’Qazz/Beast Man), Judy Alice Lee (Krass/Ram Ma’am), Roger Craig Smith (Kronis/Trap-Jaw/General Dolos), Fred Tatasciore (King Randor/Baddrah), Ben Diskin (Skeletor/Prince Keldor), Tom Kenny (Ork-0/RK Units), Max Mitchell (Kitty), Max Stubington (Young Adam).

Η νέα animated σειρά του He-Man and the Masters of the Universe θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.