Το Blade Runner αποκτά CG anime σειρά και αυτό είναι το πρώτο trailer

Έρχεται αυτόν το χειμώνα στο Adult Swim
25 Ιουλίου 2021 19:50
Το Blade Runner αποκτά CG anime σειρά και αυτό είναι το πρώτο trailer

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε μια νέα και διαφορετική πτυχή του σύμπαντος του Blade Runner, το οποίο εξύψωσε ο Ridley Scott στην κλασική αριστουργηματική ταινία του 1982, χάρη στη νέα CG anime σειρά. Και ο τίτλος αυτής, Blade Runner: Black Lotus, η οποία μας συστήνει σε μια νέα γυναίκα replicant την Elle, στην οποία τη φωνή της δανείζει η Jessica Henwick (Iron Fist, Knives Out 2). 

Παρόλο που η anime σειρά ανακοινώθηκε πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα το 2018 όταν και τα Adult Swim και Crunchyroll συμφώνησαν στην παραγωγή της, τώρα παίρνουμε μια πρώτη ματιά χάρη στο πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, εν μέσω της φετινής Comic-Con @Home και μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. 

Το "Black Lotus" εκτυλίσσεται ένα χρόνο μετά το λεγόμενο Black Out και συγκεκριμένα το 2032, με τον Shinichirō Watanabe να σκηνοθετεί τη σειρά, έχοντας αναλάβει πρότινος το μικρού μήκους φιλμ Blade Runner: Black Out 2022.

Το Blade Runner: Black Lotus θα προβληθεί μέσα από τις υπηρεσίες των Adult Swim και Crunchyroll τον ερχόμενο χειμώνα και αναμένεται κάποια στιγμή να μάθουμε και την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.