Injustice: Η animated ταινία της DC έρχεται το φθινόπωρο - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Μαζί με μια πρώτη ματιά
22 Ιουλίου 2021 08:08
Injustice: Η animated ταινία της DC έρχεται το φθινόπωρο - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος της DC και συγκεκριμένα η animated ταινιοθήκη της πρόκειται να εμπλουτιστεί με μία ακόμη ολοκαίνουργια ταινία. Το επόμενο animated φιλμ βρίσκεται υπό ανάπτυξη και δεν είναι άλλο από το Injustice, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο άκρως επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι "Injustice: Gods Among Us", που ανέπτυξαν οι δημιουργοί των Mortal Kombat, NetherRealm Studios. Τη σκηνοθεσία της DC Animated ταινίας ανέλαβε ο Matt Peters του Justice League Dark και το σενάριο ο Ernie Altbacker του Batman: Hush

Μέσα από το THR έγινε γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα δανείσουν τις φωνές τους και για άλλη μια φορά η DC συγκέντρωσε ένα δυνατό voice cast που αποτελείται από τους Justin Hartley ως Superman, Anson Mount ως Batman, Laura Bailey ως Lois Lane και Rama Kushna, Zach Callison ως Damian Wayne και Jimmy Olsen, Brian T. Delaney ως Green Lantern, Brandon Michael Hall ως Cyborg, Edwin Hodge ως Mr. Terrific και Killer Croc, Oliver Hudson ως Plastic Man, Gillian Jacobs ως Harley Quinn, Yuri Lowenthal ως Mirror Master, Flash και Shazam.

Επίσης το cast πλαισιώνουν οι: Derek Phillips ως Nightwing και Aquaman, Kevin Pollak ως Joker και Jonathan Kent, Anika Noni Rose ως Catwoman, Reid Scott ως Green Arrow και Victor Zsasz, Faran Tahir ως Ra’s al Ghul, Fred Tatasciore ως Captain Atom, Janet Varney ως Wonder Woman, και Andrew Morgado ως Mirror Master Soldier.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το Injustice

Σε μια παράλληλη Γη, που κυβερνάται από έναν Superman- τύραννο, ο οποίος εξαπατήθηκε από τον Joker και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, Lois Lane, η μόνη αντίσταση στο καθεστώς του Superman είναι μια ομάδα επαναστατών με επικεφαλής τον Batman. Τα κόμικς του Injustice περιγράφουν λεπτομερώς τα πέντε χρόνια κατά τα οποία η αντίσταση του Batman αντεπιτίθεται ενάντια στον Superman προτού καταλήξει τελικά να ζητά βοήθεια από άλλες διαστάσεις για να κερδίσει τον πόλεμο.

Τέλος μάθαμε ότι το Injustice αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.