Πρώτη ματιά στην anime ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf (ΒΙΝΤΕΟ) 

Η prequel ιστορία του Vesemir αποκαλύπτεται τον Αύγουστο

Πρώτη ματιά στην anime ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις της WitcherCon ήταν φυσικά και μερικές για το The Witcher: Nightmare of the Wolf, που αποτελεί την επερχόμενη prequel anime ταινία στο σύμπαν του Witcher, που ετοιμάζει το Studio Mir (Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender). Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser, το οποίο μας γνωστοποίησε πως θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Στην prequel anime ταινία του Witcher πρωταγωνιστεί ο Vesemir, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Kim Bodnia του Killing Eve, ενώ τον υποδύεται και στη 2η σεζόν του The Witcher. Εκεί, θα τον δούμε σε πολύ πιο νεαρή ηλικία, όπου θα τον ακολουθήσουμε στο ταξίδι του ως Witcher και στην προσπάθειά του να σώσει το βασίλειο από μερικά παράξενα τέρατα, αλλά και να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος του. 

Δείτε το πρώτο teaser βίντεο

Δεν είναι το μοναδικό prequel που ετοιμάζεται

Στα σκαριά βρίσκεται και η prequel μίνι σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο "The Witcher: Blood Origins" που θα μας ταξιδέψει 1200 χρόνια πριν τις ιστορίες του Geralt, στη δημιουργία του πρώτου Witcher. Στο πρωταγωνιστικό cast συναντάμε τη Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Star Trek: Discovery). 

Η νέα αφίσα του Nightmare of the Wolf

Πότε είναι η πρεμιέρα;

Το The Witcher: Nightmare of the Wolf θα προβάλλεται από τις 23 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και δύο βίντεο, ένα με την πρώτη ματιά στον Vesemir και ένα με behind the scenes υλικό.
1 σχολιο(α)